Lekerült az állvány: átadtuk a Nefelejcs utca 63. szám alatti épületünket! 

Erzsébetváros Önkormányzata kiemelt feladatának tekinti a nehéz helyzetű lakosok, gyermekek, a krízishelyzetbe került családok támogatását és a városrész épített örökségének megőrzését, ezért a Nefelejcs utcában egy teljes épületet felújított a Családok Átmeneti Otthona számára! A munkálatok 2023 márciusában kezdődtek, részeként kicseréltük a tetőhéjazatot, felújítottuk a külső-belső homlokzatot, új nyílászárókat szereltünk be, illetve, elektromos és gépészeti szereléseket hajtottunk végre.  

Most csütörtökön az épület végleges műszaki bejárása is megtörtént. Tekintettel az épület leendő funkciójára, a jövőbeli lakók kényelmének érdekében megváltoztak a belső terek. A kétemeletes, Nefelejcs utcai épületben nyolc, egy- vagy kétszobás, önálló lakást alakítottunk ki, mindegyikben külön fürdőszobával és konyhával vagy főzőfülkével. Az új épületen az intézménynek nem kell osztoznia, az elhelyezett családok pedig önálló lakásokban tudnak elhelyezkedni. 

A társasház teljesen megújult külső és belső homlokzata mellett, a régi rossz állapotú udvar zöld közösségi térként született újjá a 365 nm-es területen. Az épület teljeskörű energetikai korszerűsítésen is átesett, mely magában foglalja az elektromos hálózattól a fűtési rendszerig a teljes infrastruktúrát, fenntartható fogyasztást biztosítva ezzel a jövőben.  A korszerűsítések egyaránt szolgálják az épített örökség megszépítését, az épület energiahatékonyságának növelését, Erzsébetváros ingatlanvagyonának gyarapítását, és nem utolsó sorban a szociálisan rászorult bérlők és nehéz sorsú családok életminőségének javítását.  

< <strong>Úgy tervezte, hogy az év utolsó hónapjában cserélteti le a lakás-mellékvízmérőjét?</strong>

EVIN Erzsébetvárosi Ingatlangazdálkodási Nonprofit Zrt.

Cím: 1071 Budapest, Damjanich utca 12.
Cégjegyzékszám: 01-10-043258

Ingatlangazdálkodás

Személyes ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Klauzál tér 11. (Klauzál téri piac, galéria)
Levelezési cím: 1400 Budapest, 7. posta, Pf. 67.

Ügyfélszolgálatok elérhetőségei

Műszaki Hibabejelentés

Személyes ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Klauzál tér 11. (Klauzál téri piac, galéria)
Levelezési cím: 1400 Budapest, 7. posta, Pf. 67.

Parkolás

Személyes ügyfélszolgálat: 1074 Budapest, Dohány u. 90.
Cím: 1071 Budapest, Damjanich utca 12.
Levelezési cím: EVIN PARKOLÁS, EVIN Nonprofit Zrt.; 1400 Budapest, Pf. 15.

Minden jog fenntartva - EVIN Erzsébetvárosi Ingatlangazdálkodási Nonprofit Zrt. © 2021.

Site by : SoulArt Media