Új akadálymentesített bérlakáspályázat elérhető fővárosiak számára!

A pályázat célja a Budapest területén élő és itt munkaviszonnyal rendelkező súlyos fogyatékosnak minősített mozgássérült, illetve látássérült személyek lakhatásának biztosítása és életkörülményeinek javítása.

Azok a személyek pályázhatnak, akik önmaguk ellátására önállóan képesek és rendelkeznek a lakás fenntartásához szükséges rendszeres jövedelemmel. A megpályázható bérlői jogviszony 5 év határozott időtartamra szól, mely a bérlő kérelmére további határozott időre meghosszabbítható.

  •  A pályázat közzétételének időpontja: 2024. április 24. szerda.
  • A pályázat beadásának határideje: 2024. május 22. (szerda) 12.00 óra.

A pályázati kiírás a következő linken található: https://evin.hu/cat_doc/aktualis-lakaspalyazatok/ .

A pályázat kizárólag online felületünkön lehetséges, mely a www.evin.hu oldalról elérhető a honlap tetején található „EVIN Pályázati Portál” gombon keresztül A jelentkezés regisztrációhoz kötött, ezután érkezik a belépéshez szükséges jelszót tartalmazó visszaigazoló e-mail. A belépés és a pályázati felület kizárólag ezután válik elérhetővé.

Kérjük, fokozottan figyeljen az következőkre!

  • Amennyiben nem találja a visszaigazoló e-mailt, ellenőrizze a SPAM és a Levélszemét mappáit is!
  • Minden pályázati alkalommal szükséges a regisztráció, kizárólag ezen keresztül biztosítható a részvétel az aktuális pályázaton. Amennyiben részt vett az előző akadálymentes bérlakás-pályázaton, a jelenlegi pályázaton való részvételhez ismételt regisztráció szükséges.

A lakások alaprajza mellett a kiírásban feltüntetjük, hogy milyen jellegű más képesség vagy fogyatékosság támogatására alakítjuk ki a lakást. A jelentkezés kizárólag az adott kategória figyelembevételével lehetséges.

A meghirdetett lakások a pályázati időszak alatt nem megtekinthetők. A végleges kialakítás a nyertes pályázókkal való konzultáció során történik, hogy az egyéni igényeket a legnagyobb mértékben támogathassuk.

Kérjük, fordítson kiemelt figyelmet a kiírásra, hiszen tartalmazza az összes szükséges dokumentumot, amit a pályázat leadásához be kell szereznie. A „Beküldöm” gomb kizárólag abban az esetben fog működni, amennyiben minden szükséges dokumentumot feltöltött.

Ha a pályázat feltételeire és a hozzá szükséges dokumentumokra vonatkozó kérdése lenne, telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül a következő telefonszámon tud érdeklődni: 0613528655.

A pályázati lehetőség a Fővárosi Szolidaritási Alap és Fővárosi Szociális Közalapítvány kezdeményezésében és támogatásával jöhetett létre, amiről további információt a következő linken talál: https://evin.hu/…/akadalymentesitett-lakasok…/   

< Vezérigazgatói fogadóóra

EVIN Erzsébetvárosi Ingatlangazdálkodási Nonprofit Zrt.

Cím: 1071 Budapest, Damjanich utca 12.
Cégjegyzékszám: 01-10-043258

Ingatlangazdálkodás

Személyes ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Klauzál tér 11. (Klauzál téri piac, galéria)
Levelezési cím: 1400 Budapest, 7. posta, Pf. 67.

Ügyfélszolgálatok elérhetőségei

Műszaki Hibabejelentés

Személyes ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Klauzál tér 11. (Klauzál téri piac, galéria)
Levelezési cím: 1400 Budapest, 7. posta, Pf. 67.

Parkolás

Személyes ügyfélszolgálat: 1074 Budapest, Dohány u. 90.
Cím: 1071 Budapest, Damjanich utca 12.
Levelezési cím: EVIN PARKOLÁS, EVIN Nonprofit Zrt.; 1400 Budapest, Pf. 15.

Minden jog fenntartva - EVIN Erzsébetvárosi Ingatlangazdálkodási Nonprofit Zrt. © 2021.

Site by : SoulArt Media