„Tiszta és világos kapualjak” Erzsébetvárosban

Az Önkormányzatunk Jövő7 elnevezésű városfejlesztési stratégiájának részeként a Tiszta és Világos Kapualjak program közel 62 millió forintot szán Erzsébetváros köztisztaságának, közbiztonságának és történelmi városképének megőrzésére, javítására. A fejlesztéseknek köszönhetően Erzsébetváros Önkormányzata törekszik a köztulajdoni rongálások visszaszorítására és a nyugodtabb, élhetőbb lakóhelyi környezet kialakítására. 

A program keretében az önkormányzati tulajdonú lakóépületekben osztópárkányig tartó homlokzat-, kapualj- és lépcsőház felújítása valósul meg. A falakat antigraffiti impregnálóval kezeljük, a jövőbeni falfirkák gyors tisztítása érdekében. Ezen felül a kapubejárók fölött mozgásérzékelő, úgynevezett alkonykapcsoló lámpákat helyeztünk el a közbiztonság és a köztisztaság fokozása érdekében.  

A munkálatok első ütemében 7 önkormányzati tulajdonban lévő társasház érintett

  1. Izabella utca 31. 
  1. Kis Diófa utca 8. 
  1. Kis Diófa utca 12. 
  1. Klauzál tér 7. 
  1. Murányi utca 5. 
  1. Péterfy S. utca 43. 
  1. Szövetség utca 15. 

A program keretein belül továbbá biztonsági kamerákat szerelünk fel, ami a kerületi közterület fenntartó szervvel együtt az EVIN Nonprofit Zrt. együtt fog üzemeltetni. A rendbe hozott bejáratokkal a lakókörnyezet szebbé tétele mellett, növeljük a lakók és az arra járók komfortérzetét, továbbá elősegítjük a közbiztonság és a köztisztaság javulását is.  

Amennyiben kíváncsi, hogy egy cím alatt milyen munkálatok folynak, jelölje ki az „Alaptérkép” és „Tiszta és világos kapualjak” címszavak melletti jelölő-négyzeteket, majd kattintson a jobb felső sarokban lévő négyzetes ikonra, hogy a térképet teljes képernyős módban szemlélhesse! 

A bal felső sarokban látható négyzetre kattintva a Jövő7 városfejlesztési stratégia részeként megvalósuló „Tiszta és Világos kapualjak” programjának helyszínei, a felújítások aktuális állapota, illetve tételei is megtekintőek.  

Ezután az „Alaptérkép” listájából válassza ki a megtekinteni kívánt épületet. Következtében a térkép a kiválasztott címre ugrik, megjelenítve az aktuális felújítási állapotot és érintett épületrészeket. Szürke színnel a még el nem indult, sárgával a folyamatban lévő, és zölddel a már elkészült munkálatok helyszíneit és tételeit jelöljük.  

< Vezérigazgatói fogadóóra – 2023. november 6.

EVIN Erzsébetvárosi Ingatlangazdálkodási Nonprofit Zrt.

Cím: 1071 Budapest, Damjanich utca 12.
Cégjegyzékszám: 01-10-043258

Ingatlangazdálkodás

Személyes ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Klauzál tér 11. (Klauzál téri piac, galéria)
Levelezési cím: 1400 Budapest, 7. posta, Pf. 67.

Ügyfélszolgálatok elérhetőségei

Műszaki Hibabejelentés

Személyes ügyfélszolgálat: 1072 Budapest, Klauzál tér 11. (Klauzál téri piac, galéria)
Levelezési cím: 1400 Budapest, 7. posta, Pf. 67.

Parkolás

Személyes ügyfélszolgálat: 1074 Budapest, Dohány u. 90.
Cím: 1071 Budapest, Damjanich utca 12.
Levelezési cím: EVIN PARKOLÁS, EVIN Nonprofit Zrt.; 1400 Budapest, Pf. 15.

Minden jog fenntartva - EVIN Erzsébetvárosi Ingatlangazdálkodási Nonprofit Zrt. © 2021.

Site by : SoulArt Media